Foto: Danny Havelaar
Foto: Danny Havelaar

Ahmed Aboutaleb wil gewoon in Rotterdam blijven wonen als hij straks geen burgemeester meer is

Algemeen 894 keer gelezen

Rotterdam - Ahmed Aboutaleb wil gewoon in Rotterdam blijven wonen als hij straks geen burgemeester meer is. ‘De stad heeft mij in haar hart gesloten en andersom is het niet anders’, zei hij tijdens Koningsdag in Oud-Charlois.

Presentator Joop van der Hor (ook actief als verslaggever voor De Havenloods) heette burgemeester Ahmed Aboutaleb en zijn vrouw welkom op het grote podium van het jaarlijkse Blommenfesteijn aan de Charloisse Kerksingel. De burgemeester vertelde dat hij ook na zijn vertrek uit het stadhuis in Rotterdam blijft wonen.

Verder was hij lovend over Arjan van Es en de vrijwilligers van het Blommefesteijn dat voor de dertigste keer gehouden werd. Aboutaleb kwam ook nog even terug op de prestaties van Feyenoord. Hij wenste trainer Arno Slot een mooie voortzetting in zijn trainerscarrière.

Afscheidskrant

Komende maanden wordt er een speciale afscheidskrant voor burgemeester Ahmed Aboutaleb gemaakt. Door zoveel mogelijk Rotterdammers! We zijn op zoek naar leuke foto’s, selfies met de burgemeester, herinneringen, anekdotes, mooie afscheidsbrieven, gedichten, tekeningen. 

Mail naar redactie@dehavenloodsmediacentrum.nl. Vergeet bij je inzending niet je naam te vermelden, en informatie over datum en plaats van je bijdrage!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant