Vier de verjaardag van de Koning in de buitenlucht in Rotterdam-Zuid. Foto: pr
Vier de verjaardag van de Koning in de buitenlucht in Rotterdam-Zuid. Foto: pr
4xtips Uitagenda

Koningsdag vieren in Rotterdam

Algemeen 2.198 keer gelezen

Rotterdam - Op allerlei plekken in Rotterdam wordt er op zaterdag 27 april Koningsdag gevierd. Uitagenda Rotterdam zet vier Koningsdagtips op een rijtje voor de lezers van De Havenloods.

NOORD

Foto: Mo Rummenie

In Rotterdam-Noord kun je meedoen met de koningsdagactiviteiten in het Lage Bergse Bos. Met een optreden van de legendarische Hermes House Band en Andrea Hazes, de vrouwelijke look-a-like van Hazes die zijn hits zingt, wordt het op 27 april gegarandeerd een feestje. Laat je verrassen door het Oranjecomité Componistenwijk, dat het feest al 55 jaar organiseert.

Koningsdag Hillegersberg
Gratis toegankelijk

OOST


Foto: pr

Tijdens Koningsdag belooft het weer een gezellige boel te worden in Rotterdam-Oost. Stichting Crooswijk zorgt voor een groot aanbod aan activiteiten voor zowel jong en oud. Muziek is een onmisbaar element en zal ook dit jaar weer een podium krijgen op het evenement. Zoek je de gezelligheid van een goed buurtfeest, dan is de Rusthoflaan in Crooswijk de plek voor jou.

Koningsdag Crooswijk
Gratis toegankelijk

ZUID

Foto: pr

Vier de verjaardag van de Koning in de buitenlucht en laat je onderdompelen in het brede assortiment aan muziekgenres op Kingsland Rotterdam. Van urban tot elektronische muziek, niks is te gek op dit festival in Rotterdam-Zuid. Met artiesten als Flemming, Oliver Heldens, Lola Flores en Broederliefde zal het hoe dan ook een knalfuif worden in het Zuiderpark.

Kingsland Rotterdam
Vanaf €49,50

WEST

Foto: Floor Besuijen

Hét alternatieve festival tijdens Koningsdag barst dit jaar los in het Keile District, naast het Keilecafé. Laat je meeslepen door opzwepende disco, verleid jezelf met aanstekelijke housemuziek, of ga uit je dak op techno. Met deze veelzijdige line-up met onder anderen David Vunk, Fafi Abdel Nour, OG Karin en Estella Boersma wordt het gegarandeerd vlammen in Rotterdam-West.

Kroonjuweel Festival
Vanaf €30,45

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant